Weer!Krachtig tegen Pesten

Weer!Krachtig tegen Pesten is een training speciaal voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar die gepest worden. Aangezien onderzoeken uitwijzen dat van de kinderen in de basisschoolleeftijd er maar liefst 1 op de 10 op school, de sportvereniging of in de buurt gepest wordt (en online zelfs 1 op de 5 kinderen) richt deze training zich speciaal op deze doelgroep. Pesten gebeurt vaak en lang en maakt kinderen onzeker, verdrietig, depressief en veroorzaakt zelfs lichamelijke klachten.

Inhoud training

In deze training gaan we aan de slag met diverse aspecten van pesten en wordt er aandacht besteed aan veilig/ onveilig gedrag. Denk hierbij aan hoe kan je helpen als je ziet dat iemand wordt gepest, wat kan je doen als je gepest wordt, wat kan je doen als je wordt lastig gevallen door een volwassene en de do’s and  don’ts op social media. Kortom de deelnemers krijgen handvatten geboden om meer voor zichzelf en anderen op te komen. Resultaat hiervan is dat zij zich veiliger kunnen voelen en beter gewapend zijn tegen het pesten. Na afloop van de training ontvangt iedereen het Weer!Krachtig tegen Pesten certificaat!

Per training kunnen maximaal 4 kinderen deelnemen. Er is bewust gekozen voor een kleine groep waarbij veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen bovenaan staat.

Duur en kosten

De workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten van een uur en kost € 35,- per kind. De training wordt gegeven in de praktijk van Weer!Kracht Kindercoaching in het ABC gebouw in Dronten.

Deelname

Voelt uw kind zich gepest, is het misschien een pester of wilt u uw kind weerbaarder maken voor het geval het met pesten te maken krijgt schrijf dan snel in en maak hem/haar Weer!Krachtig tegen Pesten!

INSCHRIJVEN

Voor de startdata van deze training zie onze agenda of neem contact op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.